Dutch-Skies Photography is de partner bij uitstek voor de makelaardij.
Door de unieke hoogtefotografie kunt u uw objecten op een bijzondere manier onder de aandacht brengen van eventuele kopers.

U als makelaar weet als geen ander dat het verkopen van een woning hard werken is. De tijd dat een woning zichzelf verkoopt is voorbij.
Het belang om kijkers voor een woning te trekken neemt daarmee toe.

Dutch-Skies Photography kan u ondersteunen om de woningen op een pakkende manier ďin the pictureĒ te krijgen. Dutch-Skies Photography maakt hoogtefoto's die u kunt gebruiken op uw website, op Funda of in de brochure.

Dutch-Skies Photography laat u huizen presenteren op een manier die grote indruk maakt op potentiŽle kopers. Een hoogtefoto biedt een andere kijk en stelt u in staat sterke punten van de woning te benadrukken.
Struikgewas, bomen en heggen worden deel van het totaalbeeld en vormen geen belemmerend of storend element meer.

Een belangrijk punt om een woning goed in de markt te zetten is de kwaliteit van de beeldinformatie bij het object.
Het plaatsen van een fotopresentatie op bijvoorbeeld Funda zorgt dat potentiŽle kopers 24 uur per dag op zoek kunnen gaan naar een nieuwe woning. In de praktijk blijkt dat een woning eerder bekeken wordt als er een professionele fotopresentatie aanwezig is. Zij maken bij u als makelaar eerder een afspraak voor een bezichtiging. Dankzij een professionele fotopresentatie krijgt de aspirantkoper een indruk die hem bij zal blijven.